El + Recent...

El pallasso espanyat

El pallasso espanyat

  Divendres proper dia 25 a les 22h amb col·laboració amb l'ANC projectarem...

California

California

Califòrnia és de títol de la xerrada que ens farà el nostre company...

Lliga Local per Josep Homs

Lliga Local per Josep Homs

Desprès de la puntuació de la 8a. entrega on el jurat format per Quim Bigas,...

  • El pallasso espanyat

    El pallasso espanyat

  • California

    California

  • Lliga Local per Josep Homs

    Lliga Local per Josep Homs

La poma i el piano de cua

img 2828 3 57385 1

“La poma i el piano de cua” un film de Josep Vidal de Castellar del Vallès

Sinopsi: El músic castellarenc Sebastià Soley, conegut per tothom com el “Sebas”, presenta una etapa de la seva vida que comença quan als anys 90 decideix deixar la feina en el ram tèxtil i anar a viure noves experiències a l’ estranger. A Londres,viurà força temps en la indigència,però gràcies a la gana i el seu enginy arribarà a ser un músic autodidacte, sense saber ni que és un pentagrama, i farà de pianista a grans hotels. La història verídica és plena d’anècdotes i experiències explicades amb sentit de l’ humor pel propi protagonista i també per alguns amics que van conviure amb ell a Londres. La música que acompanya la història ha estat composta pel mateix Soley i editada en disc.

Josep Vidal és un cineasta que ha realitzat diversos documentals sobre temes locals de Castellar del Vallès i de viatges arreu del món. A Sant Feliu hem pogut veure “Somnis a Parintins” (Brasil) i el proper 28 d’abril a l’A.F.i C.  l’impressionant documental sobre Cambòdia: “Khmer, l’etern i l’efímer”.

Al final de la sessió d’aquest divendres 31 de març en Sebas ens prepara una sorpresa. No deixeu de venir i veure aquest pianista simpàtic i divertit  que toca cada nit en els hotels Joan Carles I i Miramar de Barcelona i que ha fet de la passió un ofici “Em paguen per fer allò que més m’agrada. Si em preguntes què em fa feliç, és tocar el piano,la meva feina,perquè per a mi no és una feina”.

 

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Divendres, Maig 25, 2018
Inicia sessió