El + Recent...

Sortida a Girona

Sortida a Girona

Aquest dissabte dia 21 farem una sortida a la zona industrial abandonada de Girona. Sortirem a...

Exposició

Exposició "Objectiu Progat"

Aquest divendres a les 22 h. inauguració de l'exposició guanyadora del concurs...

1ª entrega Lliga Local 2018

1ª entrega Lliga Local 2018

  L'Albert Busquets amb aquesta foto s'emporta els primers 30 punts en el primer...

  • Sortida a Girona

    Sortida a Girona

  • Exposició

    Exposició "Objectiu Progat"

  • 1ª entrega Lliga Local 2018

    1ª entrega Lliga Local 2018

La poma i el piano de cua

img 2828 3 57385 1

“La poma i el piano de cua” un film de Josep Vidal de Castellar del Vallès

Sinopsi: El músic castellarenc Sebastià Soley, conegut per tothom com el “Sebas”, presenta una etapa de la seva vida que comença quan als anys 90 decideix deixar la feina en el ram tèxtil i anar a viure noves experiències a l’ estranger. A Londres,viurà força temps en la indigència,però gràcies a la gana i el seu enginy arribarà a ser un músic autodidacte, sense saber ni que és un pentagrama, i farà de pianista a grans hotels. La història verídica és plena d’anècdotes i experiències explicades amb sentit de l’ humor pel propi protagonista i també per alguns amics que van conviure amb ell a Londres. La música que acompanya la història ha estat composta pel mateix Soley i editada en disc.

Josep Vidal és un cineasta que ha realitzat diversos documentals sobre temes locals de Castellar del Vallès i de viatges arreu del món. A Sant Feliu hem pogut veure “Somnis a Parintins” (Brasil) i el proper 28 d’abril a l’A.F.i C.  l’impressionant documental sobre Cambòdia: “Khmer, l’etern i l’efímer”.

Al final de la sessió d’aquest divendres 31 de març en Sebas ens prepara una sorpresa. No deixeu de venir i veure aquest pianista simpàtic i divertit  que toca cada nit en els hotels Joan Carles I i Miramar de Barcelona i que ha fet de la passió un ofici “Em paguen per fer allò que més m’agrada. Si em preguntes què em fa feliç, és tocar el piano,la meva feina,perquè per a mi no és una feina”.

 

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Dimarts, Octubre 17, 2017
Inicia sessió