El + Recent...

El pallasso espanyat

El pallasso espanyat

  Divendres proper dia 25 a les 22h amb col·laboració amb l'ANC projectarem...

California

California

Califòrnia és de títol de la xerrada que ens farà el nostre company...

Lliga Local per Josep Homs

Lliga Local per Josep Homs

Desprès de la puntuació de la 8a. entrega on el jurat format per Quim Bigas,...

  • El pallasso espanyat

    El pallasso espanyat

  • California

    California

  • Lliga Local per Josep Homs

    Lliga Local per Josep Homs

Fotolliga Gironina 2009/10

Fotolliga Gironina 2009-2010

L’ASSOCIACIÓ GIRONINA D’ENTITATS FOTOGRÀFIQUES convoca la XXV ena edició de la FOTOLLIGA INTERCLUBS GIRONINS, que és regirà per les següents BASES:

 


CONVOCATÒRIES-TEMES-VEREDICTES

 

* 1er lliurament, divendres 23 d’octubre de 2009 a l’Hotel HUSA FORNELLS PARK.
Tema: LLIURE


* 2on lliurament, divendres 20 de novembre de 2009 a PALAMÓS.
Tema: FOTO NOCTURNA EXTERIOR

* 3er lliurament, dilluns 28  de desembre de 2009 ENTREGA ARXIU DIGITAL
(enviar el correu electronic a partir de l'1 i fins el 28 de desembre ).

properament donarem l'adreça
Tema: LLIURE

* 4rt lliurament, divendres 29 de gener de 2010 a SANT FELIU de GUIXOLS
Tema: LLIBRE/S  OBERT/S

* 5è lliurament, divendres 26 de febrer de 2010 a ARBUCIES.
Tema: PLUJA (AIGUA )

* 6è lliurament, divendres 26 de març de 2010 a CALONGE.
Tema: FOTO ESPORTIVA

* 7è Lliurament, dissabte 17 d'abril de 2010 a CALELLLA
Tema: COL.LECCIÓ LLIURE ( 3 fotos relacionades )

* 8è Lliurament, divendres 28 de maig de 2010 a BLANES
Tema: PONTS* SOPAR de 25è ANIVERSARI FOTOLLIGA i  LLIURAMENT DE PREMIS,
el dissabte 19 de juny de 2010 a PERPIGNAN


PARTICIPANTS - Els socis de les agrupacions associades a l’AGEF. Poden participar a la categoria JOVE tots els socis menors de 22 anys o que compleixin 22 anys durant el 2009.

FOTOCAT :Tots aquells participants a la Fotolliga i que, a més, participin en els concursos de les agrupacions associades a l’AGEF aconseguiran una puntuació extra que els permetrà obtindre un reconeixement en funció de la seva activitat fotogràfica.
El període per aquesta puntuació social és del juny del 2009 al maig del 2010.      

APARTATS -

* BLANC i NEGRE / COLOR  ( tot junt )


OBRES - Una per apartat i lliurament, inèdites a la Fotolliga.

FORMAT – S’admetrà qualsevol tècnica fotogràfica sobre paper, essent lliure la mida de la imatge fotogràfica. Les fotografies aniran reforçades amb cartró o paspartú  de 30x40 cm, sense marcs ni vidres i podran ser presentades tant en format vertical com apaïsat.

IDENTIFICACIÓ - Al darrera de la fotografia s’indicarà el nom, l’agrupació i l’edat del participant (si opta al premi JOVE). 


DRETS D’INSCRIPCIÓ Gratuïts.


TRAMESA - Cada participant es preocuparà de lliurar les obres que presenti a la seva agrupació o als responsables de la Fotolliga.

LLIURAMENT - Abans de les 21,30 hores del mateix dia del veredicte el delegat de cada agrupació serà l’encarregat de portar les obres on tingui lloc l’acte. No es permetrà que persones alienes a la organització manipulin les obres un cop s’hagin lliurat, ni mentre duri el veredicte.


JURAT D’ADMISSIÓ – Estarà format per un membre de cadascuna de les agrupacions presents al lliurament, les seves decisions s’aprovaran per majoria simple. Tota obra que no estigui plenament identificada, que no s’ajusti a les bases o al tema serà desqualificada i penalitzarà amb un (1) punt.

VEREDICTE - S’iniciarà a les 22 hores al mateix indret on es faci el sopar.

JURAT DE QUALIFICACIÓ – Estarà format per tres persones de coneguda solvència fotogràfica (proposades per les entitats o seleccionades per la junta de l’AGEF) i que no participin a la Fotolliga. El jurat classificarà, puntuarà i comentarà les obres guanyadores. El seu veredicte serà inapel·lable.

PUNTUACIÓ - La màxima puntuació sera de 30 punts ( que obtindra una sola foto ). Totes les altres obres seran puntuades correlativament de 29 fins a 10 punts. Les obres desqualificades se les hi atorgarà 1 punt.


CATEGORIES – Hi ha dues categories, la 1ª categoria estarà formada pels participants classificats dins dels tres primers llocs en alguna de les lligues anteriors; la 2ª categoria la formaran la resta de participants. Al final de la lliga els tres primers classificats de la 2ª categoria passaran a la 1ª.


PREMIS
Trofeu final als 6 primers classificats de cada categoria.
Trofeu a la categoria jove.
Trofeu al guanyador de cada lliurament.
Trofeu a l’agrupació millor classificada.
Trofeu al guanyador del lliurament de  col.lecció
Recordatori per a cada agrupació participant.

CATÀLEG – S’editarà un catàleg amb totes les obres guanyadores de cada apartat i lliurament, a més tots aquells autors que hagin presentat fotografies a tots els lliuraments hi tindran una obra seva. Aquest catàleg serà lliurat a tots els participants, a les agrupacions i als col·laboradors de la Fotolliga.


EXPOSICIÓ - Es realitzarà una exposició itinerant amb les fotografies premiades a cada apartat i lliurament per totes les agrupacions que ho sol·licitin.OBSERVACIONS -

* Les fotografies classificades en els tres primers llocs de cada apartat i lliurament, així com totes les de l’últim lliurament no seran retornades fins la propera Fotolliga. Els motius són: reproduir-les per incloure-les en el catàleg i fer-ne una exposició col·lectiva itinerant.
* Les obres classificades en els tres primers llocs de cada apartat i lliurament es penjaran a la galeria fotogràfica virtual de la web de l’AGEF (www.ageffoto.org).
* L’AGEF es reserva el dret de reproduir o publicar qualsevol de les obres presentades, amb finalitats no lucratives, i sempre citant-ne l’autor.
* Pel sol fet de participar-hi, els autors reconeixen ésser posseïdors del copyright de les seves fotografies i, en conseqüència, tenir els drets d’autor i els drets d’imatge. L’AGEF s’eximeix de qualsevol conflicte de publicació de l’obra.
* Pel sol fet de prendre part a la Fotolliga, els participants  es comprometen a no reivindicar els drets d’autor per la reproducció de les seves obres en: catàlegs, cartells, dossier de premsa, reportatges, pàgina web... altres mitjans que ara no coneixem o que puguin existir en un futur.
* D’acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, el participant autoritza expressament, que les seves dades personals siguin incorporades als fitxers automatitzats de l’AGEF, per a la seva participació a la Fotolliga, així com per fer-li arribar informació sobre futurs concursos i activitats socials i culturals fins i tot una vegada finalitzada aquesta.
* Qualsevol cas no previst en aquestes bases serà resolt per la Junta de l’AGEF.


LA PARTICIPACIÓ A LA FOTOLLIGA IMPLICA L’ACEPTACIÓ D’AQUESTES BASES.

Aquestes bases consten a la web www.ageffoto.org.
Per a comentar qualsevol incidència sobre aquest concurs podeu escriure a info@ageffoto.org Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , també a l’Associació Gironina d’Entitats Fotogràfiques, carrer Sant Dionís, 42, 17190 Salt.


Salt, maig de 2009

Copyright © per Associacio Gironina d'Entitats Fotografiques Derets Reservats.

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Divendres, Maig 25, 2018
Inicia sessió