Fotolliga 2011-2012

cartellweb1112
Benvolguts Socis/es i no socis/es, ja estem a punt de tornar a començar la lliga social.
O sigui que si coneixeu algu a qui li pugui interessar, ja podeu difondre la notícia a tothom. En aquest cartell adjunt hi trobareu tota l'informació i més avall les bases de la lliga.    Molta sort a tots/es!

BASES LLIGA SOCIAL DE FOTOGRAFÍA 2011/2012

PARTICIPANTS: Obert a tothom, socis i no socis.

 APARTATS: Blanc I negre o color, tot junt.

 OBRES: Una o dues per lliurament. L’autor que presenti dues fotografíessols obtindrà com a puntuació la més alta de les dues. Es a dir, si algú obtingués una puntuació de 17 i una altra de 12, li serán sumats 17 punts.

 FORMAT: La mida de la imatge, lliure a partir de 20cm el cantó més petit, muntat sobre suport rigid de 30x40cm.

 IDENTIFICACIÓ: Darrera l’obra hi hauran de constar obligatòriament els noms i cognoms de l’autor.

 VEREDICTE: Al local social Casino Guíxolenc a les 22 hores. Passeig del Mar Nº36

 JURAT D’ADMISSIÓ: En cas de dubte sobre alguna de les obres presentades, els socis presents a la sala en el momento del veredicte podrán decidir si la fotografía s’ajusta a les bases o no.

 JURAT: Tres persones de reconeguda solvència fotogràfica i que no participin a la lliga puntuaran i faran un posterior comentari sobre les obres presentades.

 PUNTUACIÓ: Les tres millors fotografíes de cada entrega rebran 20,19 i 18 punts respectivament, la resta de fotografíes segons el criteri del jurat, podrán rebre entre 17 i 5 punts podent-se repetir les puntuacions. En cas de que alguna fotografía no hagi estat admesa per el jurat d’admissió obtindrà automàticament 1 punt.

 Tots els participants d’aquesta lliga social que siguin socis de l’AFiC, podrán participar amb les mateixes fotografíes a la Foto-lliga d’interclubs gironins.

( + info : www.ageffoto.org ).

 Telèfon de contacte per a qualsevol qüestió de la lliga social o de la Foto-lliga gironina. Jordi Gallego 652-921-205 o Albert Collado 620-274-229 i també via correu electrònic a aficsfg@gmail.com


Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Diumenge, Agost 20, 2017
Inicia sessió