El + Recent

CURS d'INICIACIÓ

curs 2022 fotoweb

Informació dels cursos de fotografia:

Els cursos es realitzaran com cada any paral·lelament a Mont-Ras, Sant Feliu de Guíxols i Palamós.


El dia d'inici serà a
Sant Feliu de Guíxols, el dimecres 12 de gener a les 20h. a la biblioteca del Casal de Tueda c/ Gravina 39-41

El programa serà el meteix als tres llocs:
Horari de 20 a 22h. amb una durada d'uns 3 mesos.
Son 24h de teòrica en 12 dies + 8h de dos sortides de pràctiques un diumenge al matí i un divendres al vespre.
Durant les dos hores els primers 30 min. estaran dedicats a repassar alló explicat la setmana anterior veient els vostres "deures" (treballs prèviament sol·licitats). Després 60 min. de matèria nova projectant unes 1.000 imatges durant tot el curs i els últims 30 min seran de pràctiques amb les vostres càmeres per entendre més bé allò que s'ha explicat.
El primer dia de classe serà una presantación més exhaustiva del curs juntament amb un repàs a la història de la fotografia i que es pot considerà com una bona fotografia.
Desprès els 4 següents ja seran per entendre l'adequat funcionament de la càmera fotogràfica. Marques i models, obturador, diafragmes, distancies focals, isos, flash, etc.
El 6è dia parlarem de la llum com element indispensable per fotografiar. Tipus de llum, direcció, intensitat, color, etc.
El 7è dia serà per entendre la fotografia con un art,  fent servir algunes normes i consells per ajudar-nos a ser més creatius.
El 8è i 9è  els dedicarem a parlar de les virtuts i els problemes d'alguns dels principals temes fotogràfics com retrat, paisatge, natura morta (bodegó), deports.

El 10è exclusivament dedicat a la màgia de la fotografia nocturna mitjançant un decàleg de les preguntes més freqüets. Quin és l'equip necesari?. Com enfocar?. Com mesurar la llum? etc.
Els dos últims dies, amb les vostres fotos de les dues sortides, us explicaré com millorar les fotos amb programes d'edició com Photoshop o Lightroom.

Encara que no sigui imprescindible per poder seguir el curs amb les millors condicions és necessari disposar d'una càmera fotogràfica (aconsellable reflex). Així com flash, trespeus (trípode) i un cable disparador o un comandament a distancia per a la sortida noctura del més de març.


El preu és de 75€ tot el curs. (O sigui menys de 2,50 €/hora)

PER ELS SOCIS DE L'AFIC GUÍXOLS EL PREU SERÀ DE 45€

Per inscriure-s'hi, els interessats heu de deixar un correu a    jordi@gallego.cat 
amb les vostres dades: nom, correu, telèfon i lloc en què penseu fer el curs.
Una setmana abans de l'inici del curs us faré arribar un correu per fer-vos memòria que comença el curs.

cursos2022web

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Dimarts, Agost 16, 2022
Inicia sessió