El + Recent

Adéu Toni

 

 

 

Antoni Martínez i Maymús

 President de l’AFiC de Sant Feliu de Guíxols

Aquest matí donaven la tràgica notícia que en Toni ens havia deixat.  Malgrat la malaltia que patia, el desenllaç ha estat ràpid, massa ràpid, injustament ràpid, per totes aquelles persones que érem amics seus.

Amb el seu traspàs l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols, així com els seus familiars i amics, perd un altre home bo. Una persona amable, simpàtica, amic dels seus amics a qui li apassionava la fotografia. Sempre animava i donava consells a qui els necessitàvem. Engrescador i dinamitzador soci de l’AFiC des de gairebé els seus inicis, en fou el President els darrers anys.

A l’actualitat es dedicava a la fotografia digital, com tots, amb la mateixa passió que ho feia durant l’època de la analògica, i sempre feia per un alhora d’organitzar sortides, gimcanes, concursos, xerrades, dinars o cremats a la platja els mesos d’estiu.

Ha tingut una vida intensa i plena, fent allò que més li agradava.  El trobarem a faltar, segur, però a tots nosaltres ens ha quedat d’ella la millor  foto fixa: que és la seva amistat i els anys compartits amb ell.

Descansa en Pau, Toni, seguirem amb l’estendard de l’Agrupació en memòria teva.

 

                                                                                                                                                                                                                                                   Joan Vicens i Tarré

(* en nom de la Junta Directiva de l’AFiC)

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Divendres, Setembre 30, 2022
Inicia sessió