5é Concurs FotoRàpida

Darrera activitat abans de les vacances d'estiu de l'Afic. Si us plau confirmar l'assistència al dinar abans de dijous.

Bases

1. PARTICIPANTS

Les inscripcions estan obertes a tothom, amb un apartat dedicat als participants menors de 14 anys.

2. CATEGORIES A CONCURS

Hi hauran cinc temes. Es obligatori participar en els cinc temes, presentant una fotografia per tema.

3. INSCRIPCIONS

Les inscripcions al concurs es portaran a terme el mateix diumenge 3 de juliol de 2016, de 09:00 a 9:30 hores, al Casino Guixolenc, on s’assignarà un número a cada participant per tal de mantenir l’anonimat. La inscripció serà de 10€  i 6€ pels menors de 14 anys. El preu del dinar serà de 20€ (Pica-pica, Parrillada de carn amb guarnició, postres, pa, vi i cafè)

4. HORARIS

Un cop feta la inscripció, els participants podran començar a fer fotografies fins a les 14:00, que hauran d’entregar els 5 temes del concurs.

5. LLIURAMENT I FORMAT DE LES FOTOGRAFIES

Cada concursant haurà de presentar una fotografia per tema amb la màxima qualitat possible i en format JPG. El lliurament dels arxius es farà al Casino Guixolenc. Els arxius no es podran visualitzar als ordinadors de descàrrega, on s’haurà d’indicar quina fotografia s’escull i a quin tema dels proposats va.

6. VEREDICTE I ENTREGA DE PREMIS

El veredicte i posterior entrega de premis començarà a les 17 hores al Casino Guixolenc.. Els premis seran els següents:

1r premi:  150 € i trofeu

2n premi: 100€ i trofeu

3r premi:  50 €  i trofeu

Premi al menor de 14 anys: trofeu

7. EL JURAT

El jurat estarà format per 3 persones  de reconeguda solvència fotogràfica.

8.PROPIETAT DE LES FOTOGRAFIES

Totes les fotografies premiades al concurs quedaran a disposició de l’organització que podrà utilitzar- les, fent-hi constar sempre el nom de l’autor.

9. FACULTAT DE L’ORGANITZACIÓ

La participació en el concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases i la decisió del jurat serà inapel·lable.

 

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Dijous, Juny 29, 2017
Inicia sessió