El + Recent...

El pallasso espanyat

El pallasso espanyat

  Divendres proper dia 25 a les 22h amb col·laboració amb l'ANC projectarem...

California

California

Califòrnia és de títol de la xerrada que ens farà el nostre company...

Lliga Local per Josep Homs

Lliga Local per Josep Homs

Desprès de la puntuació de la 8a. entrega on el jurat format per Quim Bigas,...

  • El pallasso espanyat

    El pallasso espanyat

  • California

    California

  • Lliga Local per Josep Homs

    Lliga Local per Josep Homs

El territori al plat


Recuperem per a aquest divendres dia 2 a les 20h. el documental "El territori al plat " ajornat pel temporal de fred del passat mes de febrer.


Video Play Serveis parla de l’origen del nostre paisatge gastronòmic en el seu nou documental El territori al plat
El Territori al plat, el nou documental que Antoni Martí, de Videoplay Serveis, ha confegit amb l’estudi de comunicació Vinagreta disseny & comunicació i que trasllada la importància del sector primari en el reconeixement i la definició de la nostra cuina. El documental sorgeix de la necessitat d’ampliar la mirada quotidiana, una de les vuit mirades al territori que desglossava en el seu últim projecte, Paisatges Observats. En aquest cas, la quotidianitat del sector primari la descobrim a través de quatre personatges, un arrossaire, un pastor, un pescador i una cuinera, que ens revelen les dificultats que viu aquest sector que, des de ben antic, s’ha encarregat de dissenyar el nostre paisatge i fer arribar el nostre territori al plat.
El documental té una durada de 36 minuts i inclou imatges de 1990 al 2010, sobretot de l’Empordà, però també del Pla de l'Estany, del Baix Llobregat, del Barcelonès, del Priorat, del Baix Ebre, de la Selva, de la Garrotxa, de la Cerdanya, del Solsonès, de la Vall d'Aran, del Rosselló i d’Eivissa.
Video Play Serveis, la història de les nostres comarques en forma de documental
La productora d’audiovisuals Video Play Serveis va néixer a la Bisbal d’Empordà el 1984 de la mà del cineasta Antoni Martí i, des de llavors fins ara, ha dedicat part de la seva trajectòria a la recuperació d’arxius cinematogràfics i a la producció  de documentals que recullen la memòria històrica i paisatgística del nostre país. Gràcies a aquesta tasca, tenim testimonis  que formen part de la nostra història. Les seves últimes produccions són Les filles del vent (2007), Costa Brava, la mirada del viatger (2008) i Paisatges Observats (2009).

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Divendres, Maig 25, 2018
Inicia sessió