El + Recent

PROJECTE "MIRADES"

PROJECTE “MIRADES”

 

de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols i de l’Associació Cultural Aleph

 

 

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols i l’Associació Cultural Aleph, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, han realitzat el projecte artístic “Mirades”.

 

Es tracta d’una intervenció plàstica en cinc barris diferents de la Ciutat. A partir de cinc cubs que presenten a les seves quatre cares fotografies de personatges de la ciutat.

 

Amb aquesta idea es vol contribuir a fer entendre la cultura com a mitjà per activar la cooperació de les persones mitjançant la comunicació com a fita de participació ciutadana.

 

Les persones fotografiades han estat Néstor Sanchiz, Andrea Santiago i Pili Blasi per part de Joan Vicens i Tarré; el Dr. Francesc Planellas, Josep Andújar (Sé) i Sebastià Sanchez per part de Jordi Gallego; Josep Mª Vicens Batet per part de Quim Bigas; Ash Jilali i Conxi Juan per part de Carme Lafay; Toni i la Germana Dolors Gómez per part d’Albert Busquets; Enric Pla i el Club de Rem Llop de Mar per part de Marcel·lí Armengou, Julià Castelló, Albert Bosch i Josep Vergés per part de Gabi Dalmau i Teresa Rabanillo i Xefa Rivas per part de Lourdes Torres.

 

Els cubs es troben a la Plaça Salvador Espriu, al Parc Central, a la Plaça Miquel Murlà, a la Placeta de Sant Joan i a la cruïlla del Passeig del Mar amb la Rambla. Està previst d’aquí uns mesos renovar les lones amb noves imatges.

 

El muntatge ha anat a càrrec de les empreses locals Nevinox que ha realitzat les estructures metàl·liques i de Gràfiques Bigas que ha imprès les lones.

 

Us invitem a realitzar el recorregut pels diferents barris de la ciutat i que gaudiu d’aquesta exposició a l’aire lliure.

 

WhatsApp Image 2023 07 20 at 12.37.59

 

 

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Dilluns, Març 04, 2024
Inicia sessió