Tutorial galeries

Per crear la vostra galeria, en el menú usuari, anirem al apartat Admin galerias.

En la pestanya Usuari podrem canviar la nostra imatge del Avatar, per tal de poder canviar la imatge, li donarem al boto Examinar, triarem laimatge que volguem fer servir pel nostre avatar i seguidament iniciarem l'enviament seleccionant el boto Iniciar enviament. Hem de tenir en compte que la imatge ha de tenir una imatge màxima de: 1.00 MB, i una resolució màxima: 1024 x 1024 px.

 

Seguidament anirem a la pertanya Categoria principal, on podeu crear una nova categoria. On podem veure Escriu aquí el teu nom, s'ha d'escriure el  nom complert de l'alumne, quan estigui fet, clicarem a Edita, per tal d'editar el nom de la categoria principal.

 

En la categoria Subcategories podrem crear una subcategoria a la nostra categoria. Per tal de poder crar una subcategoria, primer seleccionarem una categoria, seguidament donarem nom a aquesta subcategoria en el camp que posa Subcategoria, i opcionalment, podrem donar una descripció a la subcategoriaSeguidament anirem a la pestanya -1 Imatges - que ens permetra seleccionar la categoria en la que volem penjar imatges. Un cop a dins, on posa - 2 Selecciona categoria -, seleccionarem la categoria que desitgem. Seguidament clicarem en el boto - 3 Examinar -, per tal de selecionar les imatges una per una i tenin en compte que han de tenir una mida màxima de 1.50 MB i una resolució màxima de 1024 x 768 px, i per acabar, iniciarem l'enviament de la imatge al servidor amb el botó - 3 Iniciar enviament -. Repetirem aquest ultim pas per cada imatge que volguem pujar.

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Dijous, Juny 30, 2022
Inicia sessió